N F E D
zaal

Feestzaal De Poort

Op zoek naar een unieke locatie voor uw feest of meeting? 

Feestzaal De Poort is gevestigd in de Gevangenenpoort, het enige restant van de vijf stadspoorten van de oude omwalling. In De Poort ziet u nog stukken van deze stadsomwalling. De eeuwenoude gevangenis biedt dan ook een uniek kader voor uw vergadering, tentoonstelling, productpresentatie, feest of receptie. Ook hier gaan geschiedenis en modern design hand in hand.

U kan in De Poort terecht voor een brede waaier aan mogelijkheden voor uw privé- of bedrijfsfeesten. Wij stellen 2 zalen ter beschikking, van 15 tot 75 personen. U heeft de keuze uit een ruime waaier aan mogelijkheden op het vlak van aankleding, catering, overnachting en animatie. Bij mooi weer zijn buitenrecepties en ceremonies mogelijk.

Onze professionele feestbegeleiding maakt het u graag gemakkelijk. U kan zelf een grote inbreng doen in de praktische organisatie of alles in onze handen geven. Waar gewenst werken we naadloos samen met eventplanners.

De Gevangenenpoort ligt midden in de stad, op wandelafstand van de historische pareltjes van Lier, de Zimmertoren, het begijnhof. De afstand tot de autosnelweg is 6,5 km.

Aantal personen:

U-vorm
18

Diner
40

Receptie
75

Theater
42

 

N8A8268verkleind